Meavita, weer een zachte G in de schijnwerpers.

We zijn er al aan gewend, weer een vooraanstaande VVD-er met een barst. Louis Marie Lucien Henri Alphonse  Hermans, geboren in Heerlen.  Behalve die hele stapel doopnamen heeft hij een nog grotere stapel aan funkties. Hij is geen fraudeur, maar wel een omhoog gevallen durfal, die voorgaf overal verstand van te hebben.  Hij zat met tien vingers in tientallen pappen.

Hij trekt zich nu terug uit de Eerste Kamer, niet omdat hij schuld erkent, maar, zegt hij: omdat in de bevindingen van het Mediavita rapport zijn naam  wordt genoemd als voornaamste verantwoordelijke, en hij daardoor voor zijn partij niet meer bruikbaar is.

Zou hij nu ook naar het UWV moeten, net als die duizenden die door de roekeloze escapades van Meavita werkloos zijn geworden?

Advertenties

3 gedachten over “Meavita, weer een zachte G in de schijnwerpers.

 1. Wieneke

  Die vervloekte graaiende machtsbeluste VVD-ers zouden bij wet verboden moeten worden. 🙂
  Maar de keizer van de bijbanen was toch echt Hans Alders. Bij mijn weten een prominent lid van de Partij van de Arbeid. Vooral tijdens zijn CdK-schap van Groningen maakte hij het bont. Die sliep toen volgens mij slechts een uurtje per etmaal, en had hij bovenmenselijke krachten om al die banen bij te benen. Het maakt voor mij geen bal uit, hoor, van welke politieke club die knullen zijn….. Het is gewoon een soort mens, dat graag alle vingers en misschien ook de tenen in allerlei leuke en financieel interessante pappen heeft hangen. Niks nieuws, het is van alle tijden.

  Like

  1. fialas Berichtauteur

   het ene bijbaantje is het andere niet,lieve meid, dat weet jij ook. eigenlijk ging het mij om om de soort bijbanen. De onschadelijke Hans Alders, ooit de tassendrager van Kok genoemd, verkeert in een heel ander circuit. Hermans zit in een web van macht en werd daarom ook gevraagd voor vele andere old-boys netwerken. De hoofdzaak is dat door zijn falen, of wegkijken, 20.000 mensen hun baan zijn kwijtgeraakt. Het was dan ook de vakbond die 7 jaar geleden de zaak heeft aangekaart bij de mededingingskamer. 7 Jaar heeft dat onderzoek geduurd! De vakbond heeft de zaak gewonnen, maar niemand krijgt er zijn baan mee terug.

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s