Na Iowa nu even dimmen.

Nu we weten dat de blonde griezel het in Iowa niet heeft gehaald moeten de Nederlandse media maar even dimmen met hun aandacht voor de Amerikaanse verkiezingen. Ik denk aan met name aan Twan Huys, tijdlang correspondent in de VS geweest, onlangs een boek over Hillary  geschreven, mede presentator van Nieuwsuur, jij ook, ff dimme Twan.

Aardige jongen, in de tijd dat hij stagiaire was bij de Regionale Omroep Zuid heb ik hem goed leren kennen, intelligent, betrouwbaar en origineel. En ook nog een leuke kop, ik zag indertijd direct dat hij een grote toekomst tegemoet zou gaan, en hij heeft zich dan ook ontpopt tot een uitstekend journalist en een ideale  TV persoonlijkheid.

Maar ik vind het niks dat de deskundige voorkeur van een presentator zo’n hele rubriek aanstuurt. Eventjes ophouden over Amerika jongens,  er is hier in Europa genoeg stront aan de knikker voor een mooie invulling van Nieuwsuur.

Twan,  zet hem op, we kijken met plezier uit naar de volgende aflevering van College Tour..

Advertenties

3 gedachten over “Na Iowa nu even dimmen.

 1. Bertie

  De beelden hierover gaan misschien vervelen maar de Amerikaanse verkiezingen zijn ook in Europa hot news. Toegegeven, Trump zegt niet bepaald dingen die het uitzenden waard zijn, je kunt je afvragen of elke scheet van hem moet worden vertoond.
  Over Europa zelf krijgen we al uitentreuren het nieuws voorgeschoteld. Daar luister ik ook niet altijd meer naar, prettiger is het de papieren krant na te pluizen en je eigen ‘journaal’ samen te stellen.

  Liked by 1 persoon

 2. Thérèse

  Ik kijk héél selectief, soms vind ik die TV zo erg, dat ik helemaal niet kijk en de wereld zo treurig dat ik zelfs het journaal niet volg. Maar ik zag laatst wel die lieve mevrouw Jane die over de chimpansees ging. Dat vond ik heel aardig gedaan door Twan, maar met zo’n geweldige vrouw is het niet Ook niet zo moeilijk.

  Liked by 1 persoon

 3. hanscke

  Ik zag opeens je link weer bij Thérèse en ik zie dat je zo af en toe weer wat schrijft. Ik vind die Amerikaanse verkiezingen ook maar een grote poppenkast, maar nu ik wat meer tijd wil ik het toch iets meer gaan volgen. Vroeger kwam zo’n nieuwe president voor mij uit de lucht vallen, nu ga ik er toch iets meer van begrijpen.

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s