Nederlands tuig in Spanje

http://demorgen.be/s/axeceec60/eoyfq

Advertenties

6 gedachten over “Nederlands tuig in Spanje

 1. Hillechien

  Schande wat daar gebeurd is maar jammer dat alle supporters slecht worden bekeken, terwijl het maar een kleine minderheid stomkoppen hebben gedaan.

  Like

   1. Mack

    Heb ik gezien. We weten ook dat de bedelaars vroegen geld te gooien aan groep aangeschoten voetbalsupporters. Ze begonnen te dansen en te lachen en vroegen steeds meer geld te gooien. Toen kwam er iemand die zei voordeed dat ze zich moesten opdrukken. Deden ze. Zo erg was het allemaal niet. Politie stond erbij en vond het ook goed, joeg de “bedelaars” in werkelijkheid beroepsbedelaars die in groepen opereren weg. Media heeft het gigantisch opgeblazen. Nederland op zijn smalst.

    Like

 2. fialas Berichtauteur

  Het ligt nu op ministerieel nivo. Winters heeft er kontakt over met spaanse collega. Na de bestorming van de fontein in Rome is dit weer een nieuw staaltje van aan voetbal gerelateerde criminaliteit. Een bestuurder van PSV hij noemde het uit de hand gelopen jolijt. Het wordt tijd dat bestuurderen en supporters de moed krijgen om dit te stoppen. Maar ze durven niet, het tuig is machtig en wraakzuchtig. In vroeger tijden werd dit slag jonge mannen naar de koloniƫn gestuurd, waar ze vrijelijk de beest uit konden hangen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s