Robbie mijn zwarte kater

Robbie is een aanhankelijk dier, hij loopt als een hondje achter mij aan, blijft wachten voor de wc, en vergezelt mij in de badkamer. Beetje gespetter kan hij wel tegen. Hij heeft op de rand van de wasbak zijn  eigen bekertje, en als dat leeg is zegt hij dat ik het  moet v ullen. Ofschoon hij het liefst water uit de vijver drinkt, met een snufje kroos. Samen TV kijken in de lange stoel vindt hij het einde, ik mag het programma kiezen.

DSCN4437 In de keuken wordt hij soms hnderlijk. Niet dat hij bedelt, maar hij kijkt graag in de pannen. Als ik ga eten zit mij mij met vertederde blik aan te kijken. Ik heb nog nog nooit zo’n kat gehad als Robbie.Hij is 7 jaar, soepel en sterk, de hele straat is gek op hem, iedereen krijgt kopjes.Door Robbie krijg ik kontakt met voorbijgangers als we samen bezig zijn in de voortuin.Maar bij snoeien zet ik hem binnen, ik wil die jolige lange zwiepstaart graag mooi gaaf houden.

Advertenties

12 gedachten over “Robbie mijn zwarte kater

  1. meninggever

    Wij hebben er ook zo een. Onze Pixel ligt nu laadt mijn laptop op een kussen te maffen. Hij heeft net uitgebreid liggen kroelen, drinkt wat uit het fonteintje. Nu ronkt hij van plezier, want hij mag naast ‘baasje’ liggen. Altijd in voor een kopjesgeefactie, lief, aanhalig, maar ook een atleet met een gespierd zwart lijf. Fluweelzachte huid, en als hij slaapt kan een kanon worden afgeschoten. Twee jaar geleden bij ons binnen gestapt als een paar weken oude kitten. Nu jong volwassen. Samen met zijn kleine neefje Punky zorgen ze voor veel plezier hier in huis. Dus ik snap goed wat je schrijft…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s