Jonge dierenarts

Vandaag zou Robbie bij de dokter het tweede spuitje krijgen, de jonge dokter ging nauwgezet te werk, knipte het haar rond de wond weg en verwijderde de dikke korst. Robbie verdroeg het manhaftig, maar toen de injectienaald weigerde, tot 5 maal toe, zag je hem denken:  <héé zeg, dit hadden we niet  afgesproken… >….De dokter moest ergens op de gang in een kast op zoek naar een goeie spuit, en ik maar op die kat hangen, want die vond het welletjes.Dokter kwam beetje beschaamd terug, ik deed mijn best om ook hem op zijn gemak te stellen zijn schuld was het  niet.

Thuis  op de oprit stapte mijn verfomfaaide Robbie doodbedaard uit de cadd y en begon hem rondom te besnuffelen. Alsof hij de zin van dit alles wilde doorgronden.Gelukkig is hij weer helemaal in orde, want de vrouw gaat morgen op reis en buurvrouw Judith neemt de dienst over.DSCN3329

 

Advertenties

6 gedachten over “Jonge dierenarts

  1. Bertie

    Daar schrik je even van, niet? Hoe hij er aan komt, tja, misschien toch dat grijze monster, de vraag is eerder: hoe komt hij er van af, maar het zal wel lukken. Dierenartsen zijn niet goedkoop, toch kun je ze niet missen!

    Like

  2. meninggever

    In het verleden ook vaak met een van de dieren naar de d.a. geweest. Soms niks, dan weer wat ernstiger. Blijft akelig. De huidige poezen zijn nogal jong, we gaan nu voor de jaarlijkse prikken en controles. Dat is toch anders dan wanneer er echt iets loos is waarmee de arts aan de slag moet… Blijft lastig, ook voor ons baasjes….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s