er is iets mis,kan niet meer reageren.

Ik lees met belangstelling jullie blogs, maar kan niet meer reageren. Ik schrijf een tekst en om die geplaatst te krijgen moet ik een wachrwoord geven en dat lukt niet. er schijnt iets veranderd te zijn, ik ben zwaar digibeet en heb hulptroepen nodig.

zal moeten wachten tot die terug zijn van vakantie.

 

 

7 gedachten over “er is iets mis,kan niet meer reageren.

  1. Ximaar

    Vreemd. Bij mij zou het altijd moeten lukken, ik heb al jaren alle lastigdoenerij de nek omgedraaid. Als het bij mij niet lukt, dan ben je nog ingelogd bij WordPress of Gravatar en komt die melding van hen.

    Lukt het wel om op je eigen blog te reageren?

    Verder zijn er idd erg veel blogspot-blogs die met ellendige captcha-plaatjes werken.

    Like

  2. Raam Open

    Relax. Reageren is geen plicht.
    Een enkele keer lukt het mij ook niet om een reactie te plaatsen op een ander blog. Als ik dan lees wat ik heb geschreven, vraag ik mij af hoe belangrijk het eigenlijk allemaal is. Ook als ik reacties van anderen lees, vraag ik mij regelmatig af wat die feitelijk toevoegen aan wat er al in het logje zelf geschreven is. Bezinning in stilte is ook een deugd.
    Ik heb al herhaaldelijk overwogen om de mogelijkheid tot reageren op mijn blog uit te schakelen.

    Like

  3. Villasappho

    Ben je normaal wel ingelogd met Google? Je kan ook inloggen op WordPress.com. als je dan met een nieuw tabblad opent blijf je ingelogd en zou je moeten kunnen reageren. Lukt het niet dan lekker in de zon zitten.

    Like

  4. fialas Berichtauteur

    hoe is het eigenlijk met Didi? Het lijkt mij niet prettig voor een zwarte hond om in de zon te lopen. Het werkt weer, zoon R. heeft het geregeld, hij begrijpt de aanwijzingen, die voor mij alleen maar apetaal zijn.

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.