Red light district in Barneveld.

Een zeer aktieve vleermuiswerkgroep heeft bij de gemeente Barneveld gedaan gekregen dat in een bepaald buurtje de straatverlichting is getemperd, eigenlijk veranderd, want  ten behoeve van de vleermuizen stralen de lantaarns nu geen geel of wit, maar een roodachtig licht uit. De vleermuizen zullen er wel blij mee zijn, maar de buurt niet, die willen er vanaf:  “het lijkt wel of we in een rosse buurt wonen”, klagen ze.  Die lui van de Veluwe kunnen het weten,  ze komen soms met bussen naar Amsterdam om van  de bedrijvigheid op de Wallen te genieten.

11 gedachten over “Red light district in Barneveld.

    1. fialas Berichtauteur

      ik heb een hekel aan alle straatverlichting, terwijl in onze straat om de paar meter een lantaarnpaal staat heeft essent twee jaar geleden nog eentje bijgeplaatst, pal tegenover mijn huis, ik heb er voor mijn slaapkamer speciaal lichtdichte gordijnen voor moeten kopen . Je moet je rot zoeken om ergens een plekje te vinden waar je de sterren nog ziet.

      Geliked door 1 persoon

  1. meninggever

    Tja, rood moet je in Amsterdam kunnen opzoeken, maar in Barneveld is het heilige boek leidend. En dan wil je niet herinnerd worden aan wat je in Amsterdam zoal bezocht….Arme vleermuisjes…

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.