Perfekte burostoel.

Na een eerdere miskoop  heb ik nu eindelijk een perfekte burostoel, jazeker, van Ikea. Hij blijft op hoogte, zakt niet in, is verstelbaar naar alle kanten en heeft goede wieltjes, als ik mij lichtjes afzet roetsj ik met een vaartje van mijn schrijftafel naar het zijtafeltje waar de laptop op staat.. Dat loopt op rolletjes, denkt u nu, Maar mis!  Poes Dolly heeft ook veel waardering voor die stoel, hij heeft zo’n lekkere lig en als hij onder de schrijftafel wordt geschoven kan ze in het duister de hele dag doorslapen.

Dat komt mij niet altijd goed uit, ik wil ook wel eens in mijn eigen stoel.  Vermanen helpt niet bij katten, dus probeer ik  haar om te kiepen maar ze zet haar nagels in de zitting en blijft  stug liggen. Ze kijkt niet eens op.

Dus zit ik nu op het keukenkrukje mijn blogje te schrijven. Ik neem wraak, ik zet haar  wangedrag te kijk met een foto.  Maar eerst even uitzoeken hoe dat ook weer moest, een nieuwe foto toevoegen.

2019-01-04 12.56.09

 

Advertenties

10 gedachten over “Perfekte burostoel.

  1. Thérèse

    Mensen met honden, die snappen dat niet. Het is wél een minpuntje aan katten, dat ze nooit doen wat je zegt maar aan de andere kant hebben wij daar ook juist bewondering voor. Maar jij op het keukenkrukje nu je eindelijk de ideale stoel hebt, vraagt natuurlijk vindingrijkheid van jouw kant. Je moet Dolly zien te verrassen, bijvoorbeeld iets groots in die stoel leggen, zo dat zij er niet in past en jij erin kan zitten door het grote ding eruit te halen, als de tijd daar is. Dat zal een tijd goed gaan tot Dolly iets slims gevonden heeft en dan is het jouw beurt weer, haha. Dat houdt je slim, Fialas.
    En hoera, dat je de foto hebt kunnen plaatsen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.