Antarctica.

Het was te verwachten dat de man in het Witte Huis uit de klimaatakkoorden zou stappen. Hij bewijst er Amerika geen dienst mee, maar zover reikt ’s mans voorstellingsvermogen niet. De media stonden bol van afkeuring en woede, ook dat was te verwachten.

Maar toen deed Moeder Aarde zelf een duit in het zakje. De dag nadat  Trump in de tuin van het Witte Huis zijn besluit wereldkundig maakte liet er in Antarctica een stuk ijs los ter grootte van de provincie Gelderland.

Advertenties

4 gedachten over “Antarctica.

  1. meninggever

    De man heeft maar een taak; America First! Dat houdt in dat het geld dat normaal aan buitenlandse verplichtingen wordt toegewezen nu in eigen land wordt geinvesteerd. Ook de tientallen miljarden die de VS zouden betalen voor schoonmaken/.houden van milieu in armere landen. Daar ziet hij niks in. Dat het klimaat verandert zal hij niet erkennen. Maar zijn adviseurs zullen hem vast hebben ingefluisterd dat dit niet komt door de uitstoot van gassen in de VS maar juist in China, of pakweg Mexico. En 50% van de Amerikanen is het compleet met hem eens!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.